top of page
Individuele therapie

In de praktijk kun je terecht voor psychotherapie, relatietherapie, seksuologische vraagstukken en cognitieve gedragstherapie. Ik behandel adolescenten (18 jaar – 25 jaar) en volwassenen, waarbij het psychotherapeutisch gedachtegoed in combinatie met de invloed die jij hebt op het heden, mijn primaire werk- en denkkader is.

Dit houdt in dat ik ervan uitga dat veel van wat wij denken, voelen en doen onbewust gemotiveerd is. Het doel van een psychotherapeutische behandeling is het bewust maken van deze verborgen gevoelens en gedachten, wat uiteindelijk resulteert in het verminderen van de klachten. Daarnaast is het verwerken van pijnlijke ervaringen belangrijk. Dit alles heeft als doel het in de toekomst anders op te pakken zodat uw destructieve patronen doorbroken worden en een lichter leven te leiden. 

Er zijn vele redenen waarvoor mensen in behandeling komen. Het kan o.a. gaan om spanningen, angsten, een sombere stemming of moeilijk contact kunnen maken met anderen of wat je voelt. Deze klachten beïnvloeden in elk geval te veel in jouw leven en jouw wens is hier verandering in aan te brengen. 

Informeer gerust naar de mogelijkheden binnen de praktijk. 

bottom of page