top of page
Werkwijze

Laat uw gegevens achter via het het contact formulier of per mail

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Telefonisch kunt u mij ook benaderen

Laat u gerust een voicemail achter indien ik de telefoon niet kan beantwoorden. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Kort bespreek ik met u de klachten via telefoon

Om te bepalen of ik u passende ondersteuning kan bieden.

Hierna volgt het intakegesprek op de praktijk of via beeldbellen

Tijdens dit gesprek zullen we uitgebreider ingaan op uw hulpvraag. Tegelijkertijd is het ook een kennismaking en licht ik mijn werkwijze nader toe. Het is belangrijk dat het klikt en dat u het gevoel heeft op de juiste plek te zijn.

De gesprekken zijn veelal via face-to-face contacten, maar er kan ook therapie en coaching op afstand plaatsvinden via beeldbellen. Bovendien beschikt Praktijk REIN over een uitgebreid aanbod van behandelmodules die u online kunt volgen op uw eigen tempo vanuit huis. U bent echter niet verplicht om na de intake gebruik te maken van het aanbod.

Gezamenlijk stellen we een behandelplan op 

Door de gesprekken wordt duidelijk wat er aan de hand is en samen met u zoeken we naar een oplossing waardoor u op een andere manier weer zelfstandig verder kunt. Soms volstaan gesprekken; soms krijgt u opdrachten mee om thuis uit te voeren. Dit is afhankelijk van uw hulpvraag en klachten. In overleg met u kan de partner meekomen of een belangrijke ander en zodoende worden betrokken in de behandeling.

Tijdens de afronding

Staan we stil bij hetgeen we besproken hebben en ronden we af.

bottom of page